Schimbă regulile jocului în Antreprenoriat! Pe 23 februarie

Schimbă regulile jocului în Antreprenoriat! Vino pe 23 februarie să generezi un mediu mai sustenabil pentru dezvoltarea afacerilor În Iași

Vino vineri, pe 23 februarie, a.c., la dezbaterea „Antreprenoriat Sănătos în Iași” și fii printre primii ieșeni care generează un mediu antreprenorial local mai sustenabil. Ne întâlnim la ora 17.00, la Camera de Comerț și Industrie Iași (B-dul Carol I Nr. 27, Dealul Copou) și aducem în dezbatere publică 3 soluții propuse de ieșeni ca să schimbe regulile jocului, împuternicind antreprenorii să-și deruleze mai ușor și mai durabil proiectele de afaceri.

3 consilieri locali adoptă principial propunerile ieșenilor. Toate cele 3 proiecte vor fi implementate direct de ieșeni, cu sprijinul aleșilor și-al administrației locale, ca realitatea Iașului să fie opera cu autor colectiv, semnată direct de locuitorii săi. La finalul dezbaterii se formează primele nuclee de grupuri cetățenești care rafinează proiectele dezbătute.

Oprește-ți loc completând formularul de înscriere.

Cele 3 proiecte care intră în dezbatere:

Cei 3 consilieri locali care vor deveni Consilieri adoptivi pentru propunerile ieșenilor (în ordine alfabetică):

  • Connector.

    Ciprian-Manuel BOSTAN (PNL)

  • Connector.

    Violeta Găburici (PMP)

  • Connector.

    Daniela-Iuliana Tăutu (PSD)

Evenimentul este moderat de Dan Schipor, reprezentant al mediului de afaceri cu peste 20 de ani de experiență în Managementul vânzărilor și Management strategic.

Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, invitat special și gazda evenimentului, va vorbi despre nevoile mediului de afaceri ieșean.

Jose Muñoz, președinte și fondator al Pangea Strategy Group (Chicago, U.S.), este expert în strategii prin care comunitățile și organizațiile își pot maximiza impactul social. Muñoz este invitat special și va vorbi despre firele care conectează activitatea economică cu dezvoltarea și maturizarea unei societăți.

Oprește-ți loc completând formularul de înscriere.


Dezbaterea face parte din programul „Cetățenii Conduc – Ai puterea chiar dacă nu ești politician”, prin care ieșenii implementează proiecte cu impact public, cu sprijinul comunității, al aleșilor locali și al administrației municipale.

Cele 3 propuneri care intră în dezbatere pe 23 februarie schimbă felul în care curge antreprenoriatul în Iași și dau predictibilitate, dinamism, diversitate și sustenabilitate mediului de afaceri.

Vino vineri, pe 23 februarie, la ora 17.00, la Camera de Comerț și Industrie Iași, să generezi un sistem antreprenorial mai sănătos în Iași. Un sistem se transformă colaborativ, când oamenii aleg să acționeze diferit, iar schimbarea radiază orizontal, fără a fi impusă. Fii prietenos, vino la dezbatere și împărtășește-ți viziunea despre un Iași antreprenorial în care să te dezvolți sănătos.


Nu uita să-ți oprești loc completând formularul de înscriere.

Vezi agenda completă a evenimentului.


Vezi aici cum funcționează „Cetățenii Conduc”.


Evenimentul „Antreprenoriat sănătos în Iași” este sprijinit de Camera de Comerț și Industrie Iași, care îl găzduiește vineri, 23 februarie a.c., începând cu ora 17,00.