Stefan Alexandru: tenis de masă în cartiere

– Cum vrei să faci din Iași un oraș pentru tineri?

Sportul de masă atrage tinerii datorită beneficiilor sale. După modelul altor orașe europene (și chiar din România), propun montarea de mese pentru tenisul de masă în toate cartierele din oraș și, în mod special, în zonele Copou, Tudor și Centru, în spatii special amenajate, parcuri, esplanade etc. Un prim pas a fost făcut în parcul căminelor T3-T4.

– De ce crezi că tinerii din Iași au nevoie de așa ceva?

Iașul are nevoie de tineri sănătoși.

– Care-s nevoile proiectului?

Mai întâi trebuie să fie analizate spațiile disponibile pentru montarea unor astfel de mese de tenis. În următoarea etapă trebuie contractat un furnizor de echipament sportiv de calitate.

După modelul din parcul căminelor T3-T4, o foarte mare parte din bani poate veni din partea mediului privat prin sponsorizări oferite în schimbul materialelor publicitare amplasate în zonele respective (panouri care să confirme contributia acestora, gravarea numelor companiilor pe mesele de tenis etc).

Intră în dialog cu Ștefan Alexandru
Dacă și tu ai nevoie de soluția aceasta sau ai o idee despre cum poate fi implementată mai eficient, sparge gheața și solidarizează-te. Nu discredita soluția propusă, poartă un dialog constructiv și contribuie la un oraș cu oameni mai atenți unii la alții și mai sensibili la nevoile comune.