Constantin Chiritoiu: suplimentarea parcului auto & facilități

– Ce soluție vrei să implementezi colaborativ, alături de alți ieșeni și cu sprijinul aleșilor și-al administrației locale?

Cred că numărul tramvaielor și autobuzelor ar trebui să fie mai ridicat, astfel încât timpul de așteptare în stație să nu depașească 5 minute. De asemenea, transportul către locul de muncă și școală ar trebui decontat de către primărie. În felul acesta oamenii vor fi atrași către aceste mijloace de transport.

– De ce crezi că Iașul are nevoie de această măsură?

Orașul a devenit, din păcate, foarte aglomerat. Poluarea a ajuns la cote alarmante, iar noi, ca locuitori, vrem un Iași curat, liniștit și primitor.

– Câți oameni estimezi că ar beneficia de soluția ta sau ce grup-țintă vizezi?

Vizează toți locuitorii Iașului.

– Prezintă pe scurt etapele proiectului.

1. Achiziționarea de noi autobuze și tramvaie.
2. Punerea în aplicare a reducerilor de preț.

– Estimează cât crezi că ar dura fiecare etapă de la punctul anterior.

Întregul proces ar putea dura până la 3 ani de zile.

– Care sunt nevoile proiectului? (De exemplu, ce-ar putea face autoritățile locale și ce pregătire ar trebui să aibă oamenii din grupul de lucru?)

Voință.

Ai deja în vedere o echipă de colaboratori?

Nu.

Intră în dialog cu Constantin Chiritoiu
Dacă și tu ai nevoie de soluția aceasta sau ai o idee despre cum poate fi implementată mai eficient, sparge gheața și solidarizează-te. Nu discredita soluția propusă, poartă un dialog constructiv și contribuie la un oraș cu oameni mai atenți unii la alții și mai sensibili la nevoile comune.