Constantin Chiritoiu: suplimentarea parcului auto & facilități

Cred că numărul tramvaielor și autobuzelor ar trebui să fie mai ridicat, astfel încât timpul de așteptare în stație să nu depașească 5 minute. De asemenea, transportul către locul de muncă și școală ar trebui decontat de către primărie. În felul acesta oamenii vor fi atrași către aceste mijloace de transport.

Orașul a devenit, din păcate, foarte aglomerat. Poluarea a ajuns la cote alarmante, iar noi, ca locuitori, vrem un Iași curat, liniștit și primitor.

Vizează toți locuitorii Iașului.

1. Achiziționarea de noi autobuze și tramvaie.
2. Punerea în aplicare a reducerilor de preț.

Întregul proces ar putea dura până la 3 ani de zile.

Voință.

Nu.