Jose Muñoz la Antreprenoriat Sănătos în Iași: cum să prosperi în afaceri prin impactul tău social în comunitate

Vineri, 23 februarie, la dezbaterea „Antreprenoriat sănătos în Iași”, 3 ieșeni își asumă să coordoneze benevol implementarea a 3 proiecte care schimbă mersul lucrurilor în antreprenoriatul ieșean.

3 consilieri locali vor adopta principial cele 3 soluții.


Dezbaterea „Antreprenoriat Sănătos în Iași” începe la ora 17.00, la Camera de Comerț și Industrie Iași.

Vezi agenda completă a evenimentului.

Oprește-ți loc completând formularul de înscriere.

Jose Muñoz
este unul dintre invitații speciali ai evenimentului.

Va vorbi despre strategiile prin care companiile și organizațiile prosperă, maximizându-și impactul social.

Dezbaterea „Antreprenoriat sănătos în Iași” este capul de pod prin care ieșenii pot genera ei înșiși schimbările de care au nevoie, cu sprijinul aleșilor și-al administrației locale.

Jose Muñoz va vorbi în deschiderea evenimentului despre miza schimbărilor care pornesc din întâlnirea dintre mediul de afaceri și societatea civilă.

Muñoz este președinte și fondator al Pangea Strategy Group (Chicago, U.S.), firmă de consultanță specializată în consilierea companiilor și-a organizațiilor, pentru a-și maximiza impactul social. Joacă un rol-cheie în mai multe proiecte care se desfășoară în prezent în Statele Unite ale Americii:

  • Connector.

    Global Diplomacy Lab

    Oferă asistență pentru Global Diplomacy Lab ca să implementeze și să dezvolte setul de „Strategii pentru prevenirea violenței urbane” (Chicago, U.S.).

  • Connector.

    Chicago Delegation for Policy Link’s 2018 Equity Summit

    Susține Community Outreach să formeze delegația orașului Chicago la Summitul pentru Echitate din 2018, secțiunea de politici publice (Chicago Delegation for PolicyLink’s 2018 Equity Summit).

  • Connector.

    Patient Innovation Center

    A dezvoltat strategia națională de relații publice și comunicare pentru navigarea serviciilor medicale prin Patient Innovation Center

  • Connector.

    technical adviser for social enterprise

    Este consilier tehnic (technical adviser) pentru o întreprindere socială care sprijină părinții adoptivi să aibă grijă de copiii lor, în perioadele în care se află la muncă și lipsesc de acasă.


Jose Muñoz consideră că următoarele poziții i-au adus o viziune tot mai clară asupra problemelor și soluțiilor care configurează dinamica spațiului socio-economic actual:

  • Connector.

    A sprijinit diferiți mici întreprinzători și întreprinderi sociale, ca să ajungă pe piață, să-și extindă publicul țintă și să se repoziționeze sau să-și schimbe modelul de afaceri

  • Connector.

    A dezvoltat structura organizațională pentru Resurrection Project, făcând astfel posibilă îmbunătățirea sistemului de servicii pentru clienți, reducerea costurilor și atingerea obiectivelor stabilite în planul strategic pentru 5 ani

  • Connector.

    A dezvoltat un plan strategic de funcționare pe 5 ani pentru San Jose Obrero Mission (azil pentru oamenii fără locuință), prevenind închiderea instituției și instaurând un registru de lucru sustenabil.

  • Connector.

    A dezvoltat strategii de implicare comunitară (a creat campanii publice, campanii în social-media, a asigurat servicii de recrutare și training pentru voluntari și a pus la punct strategii de coagulare a comunităților în jurul cauzelor relevante pentru funcționarea lor)

Vino vineri, 23 februarie, de la ora 17.00, la Camera de Comerț și Industrie Iași, să vorbești cu Jose Muñoz și cu cei 3 ieșeni care vor să construiască, alături de alții ca ei, un mediu antreprenorial mai sănătos în oraș.

Oprește-ți loc completând formularul de înscriere.

Intră în dezbatere 3 soluții propuse de ieșeni:


La dezbaterea „Antreprenoriat Sănătos în Iași” rafinăm împreună soluții care schimbă sistemul antreprenorial local. Ieșenii care gândesc asemenea, dar au talente și abilități diferite, vin împreună și generează ei înșiși realitatea locală. O realitate construită de ei, pentru nevoile lor.

Oprește-ți loc completând formularul de înscriere.

Vezi agenda completă a evenimentului.


3 consilieri locali adoptă principial propunerile ieșenilor:

Trei consilieri locali vor adopta în timpul evenimentului câte o soluție și-și asumă să sprijine comunitatea ieșeană să le implementeze.

În ordine alfabetică, cei 3 consilieri care au spus „da” invitației de-a facilita implementarea proiectelor:

  • Connector.

    Ciprian-Manuel BOSTAN (PNL)

  • Connector.

    Violeta Găburici (PMP)

  • Connector.

    Daniela-Iuliana Tăutu (PSD)

Vino vineri, 23 februarie la Camera de Comerț și Industrie Iași, începând cu ora 17.00, la dezbaterea „Antreprenoriat Sănătos în Iași”.
***
Evenimentul este moderat de Dan Schipor, reprezentant al mediului de afacerii cu experiență de peste 20 de ani în Managementul vânzărilor și Management strategic.
***
Ing. Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, deschide dezbaterea despre nevoile mediului antrepreprenorial ieșean.

Oprește-ți loc completând formularul de înscriere.


Dezbaterea face parte din programul „Cetățenii Conduc – Ai puterea chiar dacă nu ești politician”, prin care ieșenii implementează proiecte cu impact public, cu sprijinul comunității, al aleșilor locali și al administrației municipale.


Vezi aici cum funcționează „Cetățenii Conduc”.


Evenimentul „Antreprenoriat sănătos în Iași” este sprijinit de Camera de Comerț și Industrie Iași, care îl găzduiește vineri, 23 februarie a.c., începând cu ora 17,00.